Suzuki Hrvatska – popusti

Suzuki Hrvatska

Suzuki Hrvatska – Živimo u doba kada je svaka minuta dragocjena. Ni putovanja nisu izuzetak. Suzuki SX4 inteligentno kombinira brza, svakodnevna putovanja s dinamičnim i zahtjevnim izletima u prirodu.

Projektiran s ciljem stapanja najboljih elemenata različitih klasa automobila u jedno jedinstveno vozilo, otvara vam se nova dimenzija druženja s vozilom, uz naglašeno dobru vidljivost i izrazito laganu vozljivost.
Terenska izvedba već svojom vanjštinom navješćuje kreativnost, slobodu i ljubav prema prirodi.
Urbana izvedba SX4 upravo zrcali smisao gradskog života: savršeno se prilagođava gustom prometu, a istovremeno se karakterom i preglednošću izdvaja iz mase.
Suzuki SX4, osim što nudi pogon na sve kotače, pruža dinamične performanse kojima se izdvaja od konkurencije. Ovim automobilom, sportskog izgleda i kompaktne vanjštine, upravljate iznimno lagano i precizno, dok samo vozilo pruža potpuni komfor i na dužim putovanjima, i to bez obzira na podlogu.
Moderni sustav i-AWD predstavlja elektronički upravljan, inteligentni pogon na sve kotače, razvijen na temeljima poznate Suzukijeve 4×4 tehnologije, koja u mnogome olakšava svakodnevnu vožnju.

Suzuki Hrvatska