Interspar katalog – popusti na školske udžbenike

Interspar katalog

Interspar katalog – U svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima naručite školske udžbenike i udžbenike bezbrižno provedite ljeto!

U svim našim trgovinama možete naručiti udžbenike za osnovnu školu sve do 26.08.2012. Narudžbenice s popisom knjiga za sve razrede možete isprintati s naše web stranice, na miru ih pregledati i označiti s popisa što Vam treba. Ispunjenu narudžbenicu odnesite u bilo koju našu trgovinu. Uz ispunjenu narudžbenicu potrebno je ostaviti polog u iznosu od 200 kn za koji ćete dobiti račun kao dokaz pologa. Prilikom preuzimanja knjiga nikako nemojte zaboraviti račun jer će vam iznos vrijednosti udžbenika biti umanjen za polog.

Ukoliko se predomislite i odustanete od kupovine naručenih knjiga u roku od 7 dana, polog će vam biti u cijelosti vraćen.
Prvu isporuku knjiga očekujemo već 01.08. pa do početka školske godine a najkasnije do 10.09.2012. Iz prodajnog mjesta gdje ste napravili narudžbu će vas telefonski obavjestiti o dospjeću vašeg paketa udžbenika.
Prilikom plaćanja udžbenika iskoristite mogućnost obročnog plaćanja bez kamata a sve informacije o ovoj pogodnosti pogledajte na http://www.spar.hr/spar/pogodnosti_za_kupce/usluge_kupcima/nacin_placanja.htm
Kupovinom udžbenika ostvarujete i popust od -25% na kompletan asortima SPAR Office http://www.spar.hr/spar/robne_marke/spar_office.htm

Interspar katalog